Το 2009 η ”EcoSynergy” ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία των υπόγειων κάδων του κατασκευαστικού οίκου ”Sotkon” στην Ελλάδα και τη Κύπρο.

Απο το 1995 το σύστημα υπόγειων / βυθιζόμενων κάδων της “Sotkon” έχει δοκιμασμένη και επιτυχή λειτουργία με 15.000 μονάδες σε λειτουργία στην Ιβηρική χερσόνησο (Ισπανία & Πορτογαλία) και με παρουσία και σε άλλες χώρες.
Το σύστημα προσφέρει αρμονική και αισθητική ενσωμάτωση στο αστικό περιβάλλον, ερμητική αποθήκευση των απορριμμάτων, εύκολη εγκατάσταση, απλότητα στη διαδικασία αποκομιδής και συντήρησης καθώς και μακρόχρονη και αξιόπιστη λειτουργία.

Χάριν στα χαρακτηριστικά του, το σύστημα υπόγειων / βυθιζόμενων κάδων “Sotkon” μπορεί να καλύψει τις ανάγκες αποθήκευσης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών στις περισσότερες περιπτώσεις αστικής παρέμβασης/διαμόρφωσης : π.χ παραλιακές ζώνες, πλατείες, ιστορικά κέντρα, πεζόδρομους, κλπ.

 

Λειτουργικά Πλεονεκτήματα

– Δυνατότητα συγκρότησης των υπόγειων κάδων σε “συστοιχίες” (νησίδες).

– Δυνατότητα εγκατάστασης σε δρόμους με κλίση έως 10%.

– Οικονομικότερο κόστος λειτουργίας σε σχέση με παρεμφερή συστήματα.

– Δυνατότητα απασχόλησης υφιστάμενων απορριμματοφόρων οπίσθιας φόρτωσης με τοποθέτηση υδραυλικού γερανού στην οροφή της κιβωτάμαξας, καθόσον οι κάδοι “Sotkon” αδειάζουν στην χοάνη του απορριμματοφόρου δια ανατροπής χρησιμοποιώντας τoν ανυψωτικό μηχανισμό με πλευρικούς βραχίονες (το σύστημα δεν απαιτεί πρόσθετη επένδυση σε εξειδικευμένο όχημα συλλογής).

– Το σύστημα προσφέρει δυνατότητα ικανοποιητικού ωφέλιμου φορτίου στα απορριμματοφόρα.

– Το μικρό βάρος του κάδου αποθήκευσης απορριμμάτων επιτρέπει εύκολο χειρισμό του γερανού, υψηλότερη ασφάλεια και ταχύτερη διαδικασία αποκομιδής.

– Μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις .

– Η αντιδιαβρωτική προστασία διασφαλίζει υψηλή ανθεκτικότητα σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Οικονομικά Πλεονεκτήματα

– Συμβατότητα με υφιστάμενα απορριμματοφόρα.

– Μηδαμινές απαιτήσεις συντήρησης.

– Μηδαμινές πιθανότητες βλαβών.

– Μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις και προσκρούσεις.

Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά