Η ”EcoSynergy” διαθέτει μια πλήρη σειρά από βούρτσες σαρώθρων, (πλευρικές , εμπρόσθιες και κεντρικές κυλινδρικές) που είναι συμβατές με την πλειοψηφία των σαρώθρων οχημάτων που κυκλοφορούν ευρέως στην ελληνική αγορά  (BUCHER, DULEVO, JOHNSTON, RAVO, HAKO, SCARAB, FAUN, NILFISK, SCHMIDT, κλπ.)

Οι βούρτσες έχουν προσεγμένο σχεδιασμό. Τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά, οι διατάξεις πρόσδεσης στους μηχανισμούς κίνησης καθώς και το μελετημένο βάρος και η ζυγοστάθμισή τους εξασφαλίζουν την πλήρη συμβατότητα με το εκάστοτε μοντέλο σαρώθρου για το οποίο έχουν σχεδιαστεί.Τα στοιχεία σάρωσης έχουν μελετημένη διάταξη και πυκνότητα ώστε να προσφέρουν αποτελεσματικό σαρωτικό έργο και ικανοποιητική διάρκεια χρήσης.

Ανάλογα με τις ανάγκες σάρωσης τα στοιχεία είναι : ατσάλινα συρματίδια, τριχίδια πολυπροπυλενίου, πολυέστερα ή nylon ή εναλλακτικά ανάμεικτα.

Υποστηριζόμενες μάρκες σαρώθρων


-Πλευρικές & εμπρόσθιες βούρτσες

Οι πλευρικές & εμπρόσθιες βούρτσες διατίθενται σε ποικιλία διαμέτρων ανάλογα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του μηχανήματος.

Οι βάσεις των βουρτσών είναι κατά πλειοψηφία πλαστικές για να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις προσκρούσεις και καλύτερο δέσιμο των στοιχείων σάρωσης.

Για πολύ μεγάλες βούρτσες υπάρχει σύστημα “σπαστής” βούρτσας που παραδίδεται σε 4 κομμάτια.

Διαθέτουμε επίσης “κλιπς” αναγόμωσης που εφαρμόζονται σε ορισμένα μοντέλα σαρώθρων.

-Κεντρικές (μονοκόματες)

Μονοκόματες κεντρικές βούρτσες σε ποικιλία μήκους και διαμέτρων. Τα στοιχεία σάρωσης υπάρχουν σε διαφορετική διάταξη ανάλογα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του μηχανήματος : ίσια κατανομή, ελικοειδές σχήμα ή αυλακωτή διάταξη (chevrons).

-Κεντρικές (συναρμολογούμενες)

Σύστημα δακτυλίων σε διάφορες διαμέτρους για την κατασκευή κεντρικής συναρμολογούμενης βούρτσας. Οι δακτύλιοι σε συνδυασμό με τους αποστάτες τοποθετούνται στον άξονα περιστροφής της κεντρικής βούρτσας. Τα στοιχεία σάρωσης είναι συνήθως από τριχίδια πολυπροπυλενίου, όμως για σκληρότερη εργασία υπάρχουν ατσάλινα συρματίδια ή ανάμεικτα.